Paruošiu 22-24 cm skersmens apvalią atsegamą torto formą: dugną iškloju kepimo popieriumi, kraštus patepu sviestu. Tinka ir panašaus dydžio kvadratinė ar stačiakampė forma.
Įjungiu orkaitę, kad įkaistų iki 180 laipsnių, pasirinkdama kaitinimo iš viršaus ir apačios režimą, be vėjelio. Groteles įdedu viena lentynėle žemiau, nei centrinė.
Dideliame dubenyje iki baltų purių putų elektriniu arba rankiniu plaktuvu plaku kiaušinius, cukrų ir vanilinį cukrų. Tai užtrunka apie 7 minutes ar ilgiau ir yra svarbu biskvito purumui.
Į putas pilu pieną ir dedu tarkuotą citrinos žievelę (tik geltonąją žievelės dalį, be balto karčiojo sluoksnio). Trumpai praplaku, kol įsimaišo.
Atskirame dubenėlyje gerai išmaišau miltus, kepimo miltelius ir druską.
Plakdama mažu greičiu po šaukštą sudedu miltus. Sudėjus miltus turiu vientisą, purią, bet gan skystą tešlą.
Tešlą supilu į paruoštą kepimo formą ir dedu į jau įkaitusią orkaitę. Kepu apie 30-35 min., nedarinėdama durelių. Praėjus pusvalandžiui, mediniu pagaliuku smeigiu į biskvito vidurį iki dugno ir jei ištraukus pagaliukas yra sausas, neapsivėlęs tešla - biskvitas iškeptas.
Ištraukiu iš orkaitės ir sviestiniu peiliu apvedu formos kraštus iš vidaus, kad biskvitas nebūtų prikibęs prie formos sienelių. Tuomet atsegu formą, išimu biskvitą ir aušinu ant grotelių apvertsą, t.y. dugnu į viršų. Biskvitas turi visiškai ataušti prieš sutepant kremu (tepant kremą ant karšto biskvitas, kremas ištiš).