Į didelį dubenį arba ant stalo beriu miltus, druską ir kubeliais susmulkintą šaltą sviestą (jis turi būti šaltas, galima net truputėlį palaikyti šaldiklyje). Tarp pirštų trinu miltus su sviestu, taip traiškydama sviesto gabalėlius. Trinu tol, kol nebelieka stambių sviesto gabalėlių ir miltai primena drėgną smėlį.
Dabar dedu grietinę (ji irgi turi būti šalta) ir minkau tešlą. Minkau kol ji nebebyra ir galiu iš jos padaryti vieną apvalų tolygios formos diską.
Tešlą kočioju* ant miltais barstyto stalo į maždaug tolygios formos apskritimą, kurio dydis tiks mano kepimo formai. Kočiodama įsitikinu, kad tešla nelimpa prie stalo ir galėsiu ją pakelti. Jei limpa, beriu daugiau miltų. Naudoju 28 cm skersmens tarto kepimo formą garbanotais krašteliais. Taip pat tiks ir atsegama torto forma. Iškočioto apskritimo dydį galima pamatuoti ant iškočioto apskritimo uždedant formą. Jeigu uždėjus formą aplink ją išlenda pakankamai tešlos kepimo formos krašteliui užlenkti, reiškia apskritimas jau pakankamai iškočiotas. * jeigu tešla yra per lipni ir per minkšta kočiojimui, įdedu suvyniotą į šaldytuvą pusvalandžiui ar ilgiau. Iškočiotą tešlą švelniai užvynioju ant kočėlo, tuomet pakėlusi kočėlą perkeliu tešlą ant kepimo formos ir lėtai išvynioju tešlą nuo kočėlo ant formos. Tešlą rankų pagalba “įsodinu” į formą, kad būtų prigludusi prie formos dugno ir kraštelių. Išlindusius tešlos kraštelius nupjaunu peiliu arba nukerpu žirklėmis. Formą su tešla laikau šaldytuve, kol gaminsiu įdarą.