Dubenėlyje išplaku kiaušinį. Pomidorus supjaustau maždaug 5-7 milimetrų riekelėmis.
Tešlos apskritimą gausiai aptepu kiaušinio plakiniu. Pasilieku šiek tiek plakinio būsimiems krašteliams aptepti.
Ant pateptos tešlos sudėlioju pomidorų riekeles viena šalia kitos palikdama maždaug 3-4 cm laisvą tešlos kraštelį aplink visą tešlos apskritimą.
Ant pomidorų beriu juodųjų pipirų ir druskos pagal skonį.
Užlenkiu tešlos kraštelius, kad pomidorų sultys kepdamos liktų tartoje, o ne išbėgtų į skardą.
Užlenktus kraštelius patepu likusiu kiaušinio plakiniu ir pabarstau sezamų sėklomis.
Tartą dedu į jau įkaitintą 190 laipsnių orkaitę be vėjelio i kepu 30 min. Pasibaigus kepimo laikui, orkaitės rėžimą pakeičiu į kaitinimą su vėjeliu ir kepu dar 5 min. tokioje pat 190 laipsnių temperatūroje.
Tartai iškepus, ją ištraukiu iš orkaitės ir ant viršaus užberiu sutrupintą varškės sūrį. Ant sūrio trupinių užlašinu skystą medų. Patiekiu dar karštą arba atšaldytą.