Įjungiu orkaitę, kad įkaistų iki 160 laipsnių, kaitinimas iš viršaus ir apačios be vėjelio. Standartinę orkaitės kepimo skardą iškloju kepimo popieriumi.
Nedideliame puode ištirpinu sviestą ir palieku ataušti. Visus sausus ingredientus gerai sumaišau nedideliame dubenyje (jei maišant vistiek lieka kakavos gumuliukų, sausus ingredientus persijoju).
Į didelį dubenį mušu kiaušinius ir dedu cukrų. Plaku rankine šluotele arba elektriniu plaktuvu iki baltų gan stangrių putų. Išplakta masė turi beveik priminti plaktą grietinėlę (šiek tiek skystesnė). Tai užtrunka keletą minučių.
Į išplaktus kiaušinius supilu kiek ataušusį sviestą ir gerai perplaku, kad įsimašytų.
Dabar supilu paruoštus sausus ingredientus ir iškart maišau mentele arba šaukštu (neplaku) sukamaisiais "lankstymo" judesiais, stengdamasi tešloje palikti kuo daugiau oro. Maišau tik tiek, kol sausieji produktai įsimaišo.
Į paruoštą skardą su kepimo popieriumi supilu tešlą ir paskirstau tolygiai po visą skardą.
Skardą dedu į orkaitės centrinę lentynėlę ir kepu 11-13 min, kol biskvitas iškyla ir jo centras patikrinus yra iškepęs. Biksvitas turi būti neperkeptas, labai minkštas, kad vyniojant nelūžtų.
Iškeptą biskvitą ištraukiu iš orkaitės ir ant viršaus užklojusi naują kepimo popieriaus lakštą (atsargiai, kad nenusideginčiau) apverčiu skardą. Dabar biskvito dugnas atsiduria viršuje, o pats biskvitas guli ant naujo kepimo popieriaus lakšto.
Nuo biskvito dugno iškart švelniai nulupu kepimo popierių, ant kurio biskvitas kepė.
Dar karštą biskvitą suvynioju į ritinį kartu su naujuoju kepimo popieriumi. Ritinys turi būti "laisvas", nesuspaustas, kad nelūžtų, kai vėliau reikės išvynioti. Suvyniotą karštą biskvito ritinį dedu ant grotelių, kad atvėstų, kol ruošiu kremą.