KAUBOJAUS IKRAI

2025-05-17

Po Pauliaus klajonių Amerikoje, labai jo pasiilgau ir telefonu girdėdama netylančius įspūdžius iš Teksaso, nusprendžiau jį grįžusį pasitikti su šiais plačiam pasauly populiariais KAUBOJAUS ikrais, kurių receptas ir kilo iš ten. Tai smulkiai pjaustytos traškios, spalvingos ir pikantiškos salotos arba dip’as, dažniausiai patiekiamas su tortilijų traškučiais. Imi traškutį ir smagiai juo semi didelius kąsnius kaubojaus ikrų tiesiai iš dubens. Be to, tai labai maistingas patiekalas, pilnas šviežių daržovių, konservuotų ankštinių ir žalumynų!

Paprikas, pomidorus ir raudonąjį svogūną supjaustau nedideliais vienodo dydžio kubeliais. Susmulkinu žalumynus. Viską dedu į didelį dubenį.
Nusunkiu pupeles ir kukurūzus. Dedu į dubenį kartu su avokadu, kurį supjaustau kubeliais (tokio pat dydžio, kaip ir daržoves).

Išspaudžiu vieną laimą ir dvi česnako skilteles, dedu šaukšelį druskos (be kaupo), malu juodųjų pipirų ir gerai išmaišau. Ragauju ir pridedu laimo, česnakų, druskos arba pipirų, jeigu trūksta.

Patiekiu iškart užkandžiavimui su tortilijų traškučiais. Dar tai puikus ingredientas taco vakarienėms!

KAUBOJAUS IKRAI

Tai smulkiai pjaustytos traškios, spalvingos ir pikantiškos salotos arba dip'as, dažniausiai patiekiamas su tortilijų traškučiais. Imi traškutį ir smagiai juo semi didelius kąsnius kaubojaus ikrų tiesiai iš dubens. Be to, tai labai maistingas patiekalas, pilnas šviežių daržovių, konservuotų ankštinių ir žalumynų!

Ingredientai

  • 1 raudonoji paprika
  • 2 vidutiniai pomidorai
  • 1 vidutinis raudonasis svogūnas
  • ryšulėlis svogūnų laiškų arba laiškinių česnakų
  • ryšulėlis petražolių arba kalendrų
  • 2 skardinės juodųjų arba raudonųjų pupelių
  • 1 skardinė konservuotų kukurūzų
  • 1 labai didelis avokadas (arba 2-3 vidutiniai / maži)
  • švieži arba konservuoti jalapenai, kiekis pagal skonį (nebūtina)
  • 1-2 laimai
  • 2-3 česnako skiltelės
  • 1-2 šaukšteliai druskos (be kaupo)
  • juodieji pipirai

Gaminimo eiga

  • Paprikas, pomidorus ir raudonąjį svogūną supjaustau nedideliais vienodo dydžio kubeliais. Susmulkinu žalumynus. Viską dedu į didelį dubenį.
  • Nusunkiu pupeles ir kukurūzus. Dedu į dubenį kartu su avokadu, kurį supjaustau kubeliais (tokio pat dydžio, kaip ir daržoves).
  • Išspaudžiu vieną laimą ir dvi česnako skilteles, dedu šaukšelį druskos (be kaupo), malu juodųjų pipirų ir gerai išmaišau. Ragauju ir pridedu laimo, česnakų, druskos arba pipirų, jeigu trūksta.
  • Patiekiu iškart užkandžiavimui su tortilijų traškučiais. Dar tai puikus ingredientas taco vakarienėms.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.